Spring til indhold

Fra madspild til madglæde

Brug madglæde og fokus på trivsel og livskvalitet til at skabe bæredygtige og holdbare transformationer i hverdagen.

Det handler om mad, madglæde, livskvalitet og ansvarligt forbrug og produktion.

Arbejdet indenfor “madspild til madglæde” foregår sammen med Johanne Sønderlund Birn.

Sammen laver vi workshopforløb og andre aktiviteter, hvor vi:

Formidler:

  • Historien om madspild og hvordan arbejdet med madspild har udviklet sig over tid
  • Tendenser og strømninger indenfor området
  • Hvordan vi ser fremtiden inden for madspildsbekæmpelse
  • Hvordan man med fokus på helheden skaber løsninger i samarbejde med aktører på tværs af værdikæden.

Faciliterer og leder transformationsprocesser, ved at:

  • Bruge madglæde og livskvalitet til at understøtte bæredygtige transformationer
  • Gøre det abstrakte konkret så det bliver til at forstå og handle på
  • Hjælpe deltagerne med at få øje på handlemuligheder og udnytte dem
  • Tage lederskab i forhold til at motivere, inspirere og gøre det tydeligt, hvordan en handling støtter op om formålet.

Vil du vide mere?

Med e-bogen sætter vi fokus på  den udvikling, der er i gang, hvor madspild fremfor primært at handle om ressourceoptimering også kommer til at handle om mad, livskvalitet, ansvarligt  forbrug og produktion samt øget fokus på at skabe  løsninger i samarbejde på tværs af aktører, der  gavner helheden og ikke kun den eller de enkelte  involverede.

E-bog om madspild

Skriv en mail til mig, hvis du vil læse e-bogen, så sender jeg den til dig. E-bogen er gratis.