Spring til indhold

Cases

Casesamling om danske løsninger inden for fødevaretab og -spild
Casesamling om danske løsninger inden for fødevaretab og -spild

Underleverandør til en casesamling fra Food Nation. Casesamlingen omhandler danske eksempler på løsninger på problematikker inden for fødevaretab og madspild.

E-Bog: Fra Madspild til Madglæde
E-Bog: Fra Madspild til Madglæde

Medforfatter til E-bog om madspildområdet. Bogen giver bl.a. et overblik over madspildsområdet. Fra madspild til madglæde – det handler om mad, livskvalitet, ansvarligt forbrug og produktion”. Det er titlen på en e-bog, jeg som har udgivet sam [...]

Eksperimentarium for Madspild til Madglæde
Eksperimentarium for Madspild til Madglæde

Til symposiet ”Creative Tastebuds”, havde jeg fornøjelsen til sammen med Johanne Sønderlund Birn at stå for showcasen ”From food waste to Food Happiness".

Erfaringsopsamling på tvær af projektpartnere
Erfaringsopsamling på tvær af projektpartnere

Evaluator og facilitator på erfaringsopsamling hos Business Region MidtVest ønskede at opsamle projektpartnernes erfaringer med et projekt, som havde til formål udvikle midt- og vestjyske fødevarer.

Formulering af impactprincipper og implementering af Principfokuseret evaluering
Formulering af impactprincipper og implementering af Principfokuseret evaluering

Industriens Fond er first mover på at implementere Principfokuseret evaluering i Danmark. Formålet med at indføre Principfokuseret evaluering er at sikre, at Fonden arbejder på en måde, så der opnås størst mulig impact.  Jeg hjalp Industriens [...]

Koncept for videndeling og synergi på tværs af projekter
Koncept for videndeling og synergi på tværs af projekter

Hvordan kan man dele viden og erfaringer og skabe læring og synergi på tværs af projekter? Også når der er mange interesser og konkurrence mellem projekterne på spil. Det har jeg hjulpet Industriens Fonds med at udvikle et koncept for.

Opbygning af forretningsområde
Opbygning af forretningsområde

Jeg var en del af et tværfagligt team, som havde til opgave at udvikle og etablere et nyt forretningsområde og fagområde vedrørende madspild og fødevaretab indenfor fødevarebranchen.

Plants for a Better Life
Plants for a Better Life

Ph.d. projekt, som havde til formål at undersøge betydningen af indendørsbeplantning på kontorarbejdspladser i forhold til det psyko-sociale arbejdsmiljø. Projektet var tværfagligt og forgik i samarbejde mellem psykologer, agronomer og hortono [...]

Projekt Bæredygtig Bespisning
Projekt Bæredygtig Bespisning

Projektet samlede aktører inden for foodservice til sammen at undersøge og udvikle klimatiltag. Begrænsning af madspild viste sig at vække størst interesse. Derfor kom en stor del af projektet til at handle om at opsamle viden, dele erfaringer [...]

Projekt Grønne Livsmiljøer
Projekt Grønne Livsmiljøer

Innovationskonsulent på det tværgående projekt ”Grønne livsmiljøer”. Formålet var via vidensopbygning og -deling at understøtte innovation, bæredygtighed og vækst inden for by- og boligudvikling på tværs af aktører som kommuner, boligforeninge [...]

Sparrings- og vidensopbygningsforløb med fokus på bæredygtighed og forretningsudvikling
Sparrings- og vidensopbygningsforløb med fokus på bæredygtighed og forretningsudvikling

Konsulent og sparringspartner på opgave om vidensopbygning og forretningsudvikling for Roomoutside, som tilbyder eksklusivt havedesign.

Spillet om Spildet
Spillet om Spildet

"Spillet om Spildet" er et brætspil og forandringsledelsesværktøj til at begrænse madspild i storkøkkener. Spillet er udviklet i samarbejde med køkkenpersonale og -ledere og tager udgangspunkt deres erfaringer.

Trivselshaver
Trivselshaver

Konceptet har til formål at hjælpe danske haveejere med at beskytte den danske biodiversitet og samtidig anlægge haver, som fremmer livskvaliteten for brugerne af haven.

Udvikling af organisering og beslutningsstøtteværktøjer
Udvikling af organisering og beslutningsstøtteværktøjer

Konsulent og facilitator på projekt om udvikling af en mere hensigtsmæssig organisering og beslutningsstøtteværktøjer til den frivillige forening Stop Spild Lokalt.

Udvikling af undervisningsmateriale
Udvikling af undervisningsmateriale

Projektet havde til formål at udvikle undervisningsmateriale om madspild og bæredygtighed til de tekniske skolers maduddannelser.

Workshopforløb på Herlev Bibliotek
Workshopforløb på Herlev Bibliotek

Forløbet er en anderledes måde at arbejde med svære problematikker som bæredygtighed og klimakrise på. Det handler om at komme væk fra de løftede pegefingre og give deltagerne mulighed for sammen med andre aktivt og med udgangspunkt i egne int [...]