Principfokuseret evaluering
Principfokuseret evaluering er en forholdsvis ny tilgang til arbejde målrettet og kontinuerligt med at sikre, at en organisations aktiviteter er rettet mod at give størst… Læs mere »Principfokuseret evaluering
Principfokuseret evaluering er en forholdsvis ny tilgang til arbejde målrettet og kontinuerligt med at sikre, at en organisations aktiviteter er rettet mod at give størst… Læs mere »Principfokuseret evaluering
I denne artikel udforsker jeg det blågrønne organisations- og ledelsesparadigme og hvordan det kan guide os i retning af hensigtsmæssig ledelse og organisering i en… Læs mere »Det Blågrønne Organisations- og Ledelsesparadigme
Workshopforløbet ”fra madspild til madglæde” forløb over tre søndage og handlede om, hvordan vi gør madlavningen derhjemme mere bæredygtig, billigere og nemmere. Forløbet var for borgere, som interesserer sig for mad, madspild og bæredygtighed. Eller som bare ville ønske, at det var nemmere og billigere at lave mad.
Hvad sker der egentlig med vores madkundskaber, når en stor del af den mad vi laver derhjemme, er baseret på convenience produkter? Gør det os… Læs mere »Convenience mad både skader og understøtter madkundskab
Det er sæson for julefrokoster. Det betyder fest og ballade, men også intimitet og hygge med venner og familie. Uanset om det handler om fest… Læs mere »Hvorfor clasher juletraditioner og bekæmpelse af madspild?
Hvorfor er det ikke nok at fokusere på forbrugerne og den mad der ender i skraldepanden, hvis vi for alvor vil madspild til livs? Det… Læs mere »Silotænkning er skyld i madspild
”Fra madspild til madglæde – det handler om mad, livskvalitet, ansvarligt forbrug og produktion”. Det er titlen på en e-bog, jeg netop har udgivet sammen… Læs mere »E-bog om madspild