Spring til indhold

E-bog om madspild


”Fra madspild til madglæde – det handler om mad, livskvalitet, ansvarligt forbrug og produktion”. Det er titlen på en e-bog, jeg netop har udgivet sammen med Johanne Sønderlund Birn.

Baggrunden er at vi oplever, at rammerne for arbejdet med at begrænse madspild har udviklet sig. Bogen sætter fokus på den udvikling, der er i gang, hvor madspild, fremfor at fokusere på ressourceoptimering, handler om mad, livskvalitet, ansvarligt forbrug og produktion.

E-bogen kan du hente ganske gratis her: https://lnkd.in/d5Mkzt5

Vi vil gerne invitere alle, der har lyst og er nysgerrige lige som os, til at gå sammen med os og tage del i at rykke arbejdet med madspild til næste niveau. For vi tror på, at de bedste løsninger og varige forandringer skabes i fællesskab og med forståelse for, at vi alle sammen er afhængige af hinanden. Synes du også, det er spændende så giv endelig lyd!